Detingut el valencianista Rafa Mir, acusat d'un delicte d'agressió sexual

El futbolista del València ha passat la nit al calabós i no ha anat a l'entrenament d'este matí.

Detenen el futbolista Rafa Mir per un pressumpte delicte d'agressió sexual / Valencia FC
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
03 de setembre 2024 - 13:43 Actualitzat: 04 de setembre 2024 - 16:52

La Guàrdia Civil va detindre ahir a la nit Rafa Mir, per un suposat delicte d'agressió sexual a dos dones. El davanter del València, cedit pel Sevilla, ha passat la nit al calabós, on també dormirà hui a l'espera de passar este dimecres a disposició judicial.

El jugador va ser detingut per la Guàrdia Civil després de la denúncia presentada per una dona de 25 anys, que assenyala que va estar la nit de dissabte amb una amiga de 21 anys a casa del futbolista a Bétera, després del partit a Mestalla contra el Vila-real, i allí van ser agredides sexualment per Rafa Mir i un altre home.

Les dos xiques van denunciar els fets a la Comandància de la Guàrdia Civil de Patraix, on es troben detinguts els dos presumptes autors dels fets, i posteriorment va acudir a un centre hospitalari per l'agressió patida.

El València, en un comunicat, ha assegurat que "col·laborarà en tot allò que la justícia poguera requerir" en relació amb el cas Rafa Mir. Este matí els seus companys s'han entrenat a la ciutat esportiva de Paterna, sense ell, perquè en estos moments està en dependències policials. Rafa Mir era el fitxatge estrela del club de Mestalla per a esta temporada, el desig del Pipo Baraja per a la seua plantilla.

Nascut a Cartagena (Múrcia), Mir va acabar la seua formació en el València CF i en el mercat d'hivern del 2018 va ser traspassat al Wolverhampton. El 2021, va fitxar pel Sevilla, club amb el qual té contracte fins a juny del 2026 i que este estiu va tancar un acord de cessió al club de Mestalla per a esta temporada.

També et pot interessar

stats