El Martínez Valero recupera el somriure (3-1)

L'Elx marca els primers gols de la temporada per a sumar la primera victòria

Josan celebra un gol contra el Còrdova
Josan celebra un gol contra el Còrdova / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
02 de setembre 2024 - 23:49 Actualitzat: 02 de setembre 2024 - 23:51

L'Elx ha aconseguit contra el Còrdova els seus primers punts de la temporada i deixa arrere els dubtes que havia deixat el joc d'Eder Sarabia en les dos primeres jornades. L'equip il·licità, comandat per Aleix Febas, ha sigut molt superior a l'equip andalús, que encara no sap què és guanyar en la tornada a Segona i a penes ha fet sensació de perill.

Amb Febas marcat en la medul·lar, a l'Elx li ha costat trobar l'eixida natural de la pilota. Això ha posat nerviosa la graderia. Però aleshores ha aparegut Nico Fernández, que s'ha mogut amb llibertat i criteri per totes les zones de l'atac.

L'argentí ha avisat amb dos xuts i poc després ha dibuixat una passada a Josan a l'esquena de la defensa perquè el capità assistira Yago Santiago, que només ha hagut d'espentar la pilota a la xarxa en el segon pal.

El gol ha desestabilitzat el Còrdova i ha alliberat l'Elx, que tres minuts abans del descans ha tingut l'oportunitat d'encarrilar la victòria des dels onze metres. El jugador que havia rebut el contacte, Nico Fernández, no ha pogut superar el porter rival.

També un dels fitxatges franjaverds, Bamba Diaby, ha pogut fer més gran l'avantatge del seu equip, però el col·legiat li ha anul·lat el gol per posició antireglamentària. L'Elx, amb més espais, ha pogut jugar a plaer i ha trobat el segon en un nou penal, ara comés a Óscar Plano. Nico Castro ha assumit la responsabilitat de marcar després d'enganyar Carlos Marín.

Amb el pas dels minuts, el conjunt de Sarabia ha optat per economitzar esforços i defensar-se amb la pilota, però tanta ha sigut la relaxació que el Còrdova ha maquillat el resultat en el descompte amb un gol de Casas.

També et pot interessar

stats