Millora insuficient (2-2)

L'Elx suma un punt a casa contra el Granada que serveix, almenys, per a abandonar la zona de descens

Mourad celebra el gol de l'empat
Mourad celebra el gol de l'empat / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
14 de setembre 2024 - 19:59 Actualitzat: 15 de setembre 2024 - 23:18

L'Elx ha empatat 2-2 contra el Granada al Martínez Valero, en un partit d'alternatives que deixa un regust agredolç. L'equip franjaverd suma un punt que sembla insuficient, però que serveix almenys per a abandonar la zona de descens a Primera RFEF.

Els il·licitans han començat bé el partit i han portat la iniciativa des del xiulit inicial. Però a poc a poc, els andalusos s'han anat despertant i han igualat les forces. Un penal, xiulat per l'àrbitre a instàncies del VAR, ha desnivellat el marcador. Neva ha refusat amb la mà una rematada de Josan, i Nico Fernández Mercau no ha desaprofitat l'ocasió per a marcar l'1-0. El gol ha propiciat que els andalusos estiraren línies buscant l'empat, i quasi ho aconsegueixen. Afortunadament, Reinier ha errat una diana cantada poc abans del descans.

Tres minuts fatídics en la represa han canviat per complet el guió del duel. Uzuni primer i Williams després, en dos accions a pilota aturada que han posat en evidència la passivitat defensiva local, han marcat dos gols que han capgirat el marcador en un tres i no res. L'equip franjaverd ha acusat el colp, però ha sabut reaccionar. A penes deu minuts després, Mourad ha restablit la igualada en aprofitar una centrada de Josan per banda dreta. Amb trenta minuts encara per davant podia passar qualsevol cosa i el ben cert és que a penes ha passat res. El marcador ja no s'ha mogut i el duel ha acabat en taules.

El punt serveix almenys per a calmar un poc els ànims entre l'afició franjaverda, que ja començava a posar en dubte el projecte i la figura d'Eder Sarabia. Però la realitat és que un equip pensat per a lluitar per l'ascens està en la part baixa de la taula amb només quatre punts de quinze possibles.

També et pot interessar

stats