L'Elx necessita millorar (0-1)

L'equip franjaverd ha mostrat totes les seues carències en l'estrena de la temporada contra l'Osca

Febas, en una acció del partit
Febas, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
17 d'agost 2024 - 14:40 Actualitzat: 18 d'agost 2024 - 21:46

L'Elx no ha millorat les prestacions de la pretemporada i ha començat el curs amb una preocupant derrota contra l'Osca al Martínez Valero (0-1). L'equip franjaverd ha tornat a oferir una imatge decebedora, a l'espera que arriben reforços per a millorar la plantilla en el tram final del mercat de fitxatges.

L'equip entrenat per Eder Sarabia, que s'estrenava en la banqueta il·licitana, no ha tingut un bon inici de partit i s'ha vist superat pels aragonesos. De fet, els visitants han pogut avançar-se amb un llançament de falta que ha acabat en el pal. Els franjaverds han despertat en el tram final del primer acte, però no han sigut capaços de generar massa perill en la porteria rival.

En la represa, l'Elx ha continuat portant la iniciativa en el joc, però el ben cert és que a penes aconseguia traduir la possessió en ocasions clares de gol. De fet, eren més perilloses les arribades a la contra de l'Osca. I quan ja semblava que el duel moriria amb un empat, els visitants han aprofitat una acció a la treta d'un córner per a marcar. La diana ha provocat la xiulada de l'afició, que prèviament ja havia mostrat el seu disgust amb l'equip.

Les notes es posen a final de temporada, però l'inici de curs dels franjaverds és preocupant. Caldrà millorar molt per a tractar de guanyar la setmana que ve, en el duel contra l'Albacete al Carlos Belmonte.

També et pot interessar

stats