L'Elx es retroba amb la victòria

L'equip franjaverd ha derrotat 2-1 l'Sporting de Gijón i es queda a només dos punts de la zona de play-off d'ascens

Óscar Plano celebra el gol
Óscar Plano celebra el gol / Twitter: @elchecf
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 d'octubre 2024 - 22:44 Actualitzat: 20 d'octubre 2024 - 21:37

L'Elx ha tornat a la senda del triomf després de derrotar 2-1 l'Sporting de Gijón al Martínez Valero. Els franjaverds, que només havien sumat un dels sis últims punts possibles, es reenganxen a la part alta de la classificació de Segona i es queden a només dos punts de la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió. 

L'equip d'Eder Sarabia, fidel al seu estil, ha començat el duel dominant la possessió de la pilota i amb una circulació amb molt de ritme per a buscar la porteria de l'Sporting de Gijón, que esperava la seua oportunitat des de l'ordre defensiu. Però el ben cert és que durant la primera part han passat poques coses, ja que cap dels dos equips ha disposat d'una ocasió clara de gol.

En la represa, els il·licitans han desxifrat la defensa rival i han començat a acostar-se amb perill a la porteria asturiana. De fet, Óscar Plano ha inaugurat el marcador en el minut 49 amb una gran rematada de cap. Rashani, ja en l'equador del segon acte, ha ampliat la renda franjaverda i ha deixat el duel pràcticament vist per a sentència. Però encara s'ha hagut de patir, perquè Rashani, en el minut 77, ha retallat distàncies i li ha posat emoció als minuts finals del partit. Afortunadament, el marcador ja no s'ha mogut i els de Sarabia han sumat els tres punts.

Sense a penes descans, l'Elx s'enfrontarà dimecres al Cartagena amb l'objectiu d'aconseguir la segona victòria com a visitant per a seguir escalant posicions en la taula.

També et pot interessar

stats