Espanya compleix en el debut en el Mundial

La selecció entrenada per Jorge Vilda ha derrotat 3-0 Costa Rica

Les jugadores espanyoles celebren un dels gols
Les jugadores espanyoles celebren un dels gols / Pablo García (RFEF)

La selecció entrenada per Jorge Vilda ha guanyat per 3-0 Costa Rica en el debut en el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda. L'equip entrenat per Jorge Vilda ha sentenciat el partit en només sis minuts de la primera part.

La dèbil selecció de Costa Rica, que donava per bo l'empat en la prèvia, ha eixit a defensar-se. I la seua resistència ha durat a penes vint minuts. Un gol en pròpia porta de Valeria del Campo ha obert el pot, i poc després, Aitana Bonmatí i Esther González han ampliat l'avantatge abans del descans.

En la represa, quasi no ha passat res i Vilda ha aprofitat per a donar minuts a jugadores de la banqueta. Alexia Putellas o la llevantinista Alba Redondo han eixit en la segona part, però el marcador ja no s'ha mogut. La valenciana Ivana Andrés ha sigut titular i ha disputat el partit sencer.