BON DIA COMUNITAT VALENCIANA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

La selecció espanyola masculina de futbol lluitarà per les medalles

L'equip de Santi Denia s'ha classificat per a les semifinals dels Jocs Olímpics després de derrotar el Japó per 0-3

Abel Ruiz celebra el gol / Nir Elias (Reuters)

La selecció espanyola masculina de futbol lluitarà per medalla en els Jocs Olímpics de París. L'equip que entrena Santi Denia s'ha classificat per a les semifinals del torneig després de derrotar el Japó per 0-3 en els quarts de final, amb un doblet de l'andalús Fermín López i un gol del valencià Abel Ruiz.

Espanya ha començat molt bé el partit i Fermín López ha desfet la igualada en el minut 12. Però els japonesos han millorat amb el pas del temps i han fregat el gol abans del descans. De fet, l'han aconseguit, però no ha pujat al marcador per un fora de joc mil·limètric. Ja en la represa, novament l'andalús i el valencià d'Almussafes Abel Ruiz han sentenciat el pas dels de Santi Denia a les semifinals. Ara, la rojita s'enfrontarà al Marroc per un lloc en la gran final.