Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

Espanya parla en el camp i guanya Suècia (2-3)

El combinat espanyol demostra un gran punt d'honor i aconsegueix inaugurar la Lliga de les Nacions amb una victòria meritòria

Les espanyoles celebren el primer gol / Björn Larsson Rosvall (Agència EFE)

Espanya ha aconseguit una gran victòria al Gamla Ullevi de Göteborg. La campiona del món li ha plantat cara en tot moment a Suècia, que, a pesar d'haver vist com les espanyoles tenien la possessió, ha sigut la primera a avançar-se en el marcador. Ha sigut en el minut 23 quan Eriksson s'ha elevat per damunt de la defensa i ha aconseguit cabotejar una treta de córner. Abans d'anar al descans, Athenea del Castillo ha sorprés la portera Musovic, que no ha pogut agafar el llançament de la davantera espanyola. Errada de la portera, i el gol que fa 11 de la jugadora càntabra. Amb l'empat a un ha acabat la primera part.

En la segona part, Espanya ha eixit disposada a oblidar el mes nefast que han hagut de viure les jugadores de Montse Tomás, que s'estrenava en el partit com a seleccionadora.

Les ocasions han anat succeint-se fins que en el minut 77 Eva Navarro, que acabava de substituir Athenea, ha marcat un golàs a la cama esquerra que ha fet impossible l'intent de la portera de tocar el baló. Però Suècia encara ha tingut temps de tornar a igualar el marcador. Blackstenius ha lluitat per un baló llarg i Hurtig ha aprofitat per a batre Cata Coll. Però Espanya no havia dit l'última paraula i en un contraatac, Amaiur Sarriegi ha tornat a ser objecte d'un penal. Mariona ha transformat el llançament en el 2 a 3 definitiu.

Espanya ha parlat sobre el camp i ha deixat clar que aquest equip creu en si mateix a pesar dels factors en contra.