Espanya supera Zàmbia i es classifica per a huitens de final del Mundial

El combinat ha guanyat la selecció africana per 5-0 i es jugarà la primera plaça contra el Japó

Espanya celebra el quart gol obra d'Alba Redondo
Espanya celebra el quart gol obra d'Alba Redondo / DAVID ROWLAND

La selecció espanyola ha superat amb comoditat Zàmbia per 5-0 en el segon partit de la fase de grups del Mundial femení i certifica la seua classificació per a huitens de final a falta del tercer partit del grup. Un xoc que s'esperava relativament fàcil per la poca entitat del conjunt africà, una de les seleccions amb menor rànquing del campionat.

Espanya ha guanyat gràcies a dos gols en la primera part, obra de Teresa Abelleira, amb un gran xut des de fora de l'àrea, i de Jenni Hermoso. Els altres tres han arribat en la segona part. Dos han sigut obra de la davantera del Llevant Alba Redondo i l'altre de Jenni Hermoso, que ha fet també el seu particular doblet.

Ara Espanya ja pensa en el tercer partit de la fase contra la selecció del Japó que ha guanyat a Costa Rica per 2-0 i amb qui es jugarà la primera plaça de grup.