La Fiscalia demana una orde d'allunyament de Rubiales a Hermoso de 500 metres

L'expresident de la RFEF ha negat davant del jutge les coaccions, així com la falta de consentiment en el bes

Rubiales, aquest divendres a l'Audiència Nacional
Rubiales, aquest divendres a l'Audiència Nacional / Fernando Alvarado (Efe)

L'expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha negat davant del jutge de l'Audiència Nacional Francisco de Jorge coaccions i falta de consentiment en el bes que va fer a la jugadora de la selecció Jenni Hermoso en el lliurament de trofeus del Mundial en Sidney (Austràlia).

Fonts fiscals han confirmat que Rubiales ha contestat les preguntes de totes les parts durant els prop de 45 minuts de la declaració com a investigat. La Fiscalia, per la seua part, ha demanat que se li prohibisca acostar-se a menys de 500 metres d'Hermoso i comunicar-se amb ella durant la instrucció de la causa.

A més, el Ministeri Públic ha demanat al titular del jutjat central d'instrucció número 1 que Rubiales haja de comparéixer cada quinze dies al jutjat més pròxim.

Rubiales ha acudit aquest dilluns al tribunal caminant al costat de l'advocada, Olga Tubau, i han recorregut junts el corredor fins a l'entrada, on els esperaven al voltant d'un centenar de periodistes. No obstant això, ha rebutjat contestar les preguntes dels mitjans de comunicació.

També et pot interessar

stats