Juanma Badenas suggereix un canvi de promotor per al nou Mestalla

Assegura que la llicència d'obres actual està caducada

El portaveu de VOX a l'Ajuntament de València, Juanma Badenas
El portaveu de Vox a l'Ajuntament de València, Juanma Badenas

El portaveu de Vox a l'Ajuntament de València, Juanma Badenas, ha tornat a pronunciar-se respecte de la situació del València CF i del nou Mestalla.

Badenas ha assegurat que l'obra no pot estar aturada més temps i que s'ha de fer alguna cosa per tal que l'estadi tire avant. Així, Badenas ha anunciat que el seu grup “impulsarà l’execució subsidiària per acabar les obres del nou Mestalla i la substitució del promotor” com a solució política i econòmica per a resoldre la situació que viu el València.

Per a dur-la a terme, el portaveu de Vox ha indicat que la proposta anava a ser traslladada a l’alcaldessa, María José Catalá i a la Generalitat perquè el Consell presidit per Carlos Mazón transferisca a l’Ajuntament de València la competència per a efectuar l'operació a través d’un concurs públic de lliure concurrència.

Per altra banda, Badenas també ha afirmat que l’actual llicència d’obres sobre la qual estarien negociant el club i les regidories d’Urbanisme i Grans Projectes, dirigides pel PP, està caducada. Sobre aquest tema ha dit que qualsevol decisió que es prenguera relativa a aquesta llicència podria ser contrària a la llei, i que en cas de prosperar les negociacions, el seu partit votaria en contra en el ple de l’Ajuntament.

Reaccions de l'oposició

Aquesta disparitat d’opinions entre els socis de govern a l’Ajuntament ha provocat una ràpida reacció de l’oposició. Papi Robles, de Compromís, ha dit que l’alcaldessa “ha d’aclarir si se situa en els plantejaments que ha fet públics Vox”. Per la seua part, Borja Sanjuan, del PSPV ha indicat que “María José Català ha de deixar d’amagar-se i explicar la seua postura respecte a Peter Lim i els drets urbanístics”.

També et pot interessar

stats