ESCOLA D'INFERMERIA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

L'Alcoià ix del pou, el Vila-real B s'afona

El conjunt del Collao és l'únic de Primera RFEF que aconsegueix guanyar esta jornada

Imatge de la victòria de l'Alcoià a casa de l'Intercity

L'Alcoià aconsegueix una meritòria victòria a casa de l'Intercity en la quarta jornada de la lliga de Primera RFEF. El conjunt va superar el seu rival en el derbi regional per 0-2 gràcies als gols de Mario Losada i Ferni. Estos punts els permeten eixir de les posicions de descens a Segona RFEF i això evita que el seu rival es mantinga en les d'ascens a Segona Divisió.

Qui sí que està en problemes és el Vila-real B. El filial groguet encara no coneix la victòria i va sumar la primera derrota de la temporada a casa de l'Antequera. Amb 3 punts és tercer per la cua.

Per la seua banda, gran punt el que ha aconseguit l'Hèrcules a casa de l'Eivissa, el que fins ara era líder. Tot i que el partit es va complicar amb el gol d'Unai Medina en el minut 76, Coscia, tan sols cinc minuts després va tornar a empatar-lo per a rescatar un punt per al conjunt d'Alacant.