BON DIA COMUNITAT VALENCIANA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

L'Alcoià i l'Hèrcules es mantenen en la part alta de la taula

Els dos equips han empatat en la novena jornada del grup segon de Primera RFEF, però continuen en la zona de play-off d'ascens

Un jugador de l'Hèrcules en una acció defensiva / Twitter: @Yeclano_dptvo

La novena jornada en el grup segon de Primera RFEF no ha deixat cap victòria valenciana. Tanmateix, el punt aconseguit per l'Alcoià i l'Hèrcules els manté en la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió. Les derrotes de l'Intercity i del Vila-real B, en canvi, els deixen en la part baixa de la classificació.

L'Alcoià ha empatat 1-1 contra l'Antequera a El Collao, en un partit en què ha hagut de refer-se al gol inicial dels andalusos en els primers minuts. Així i tot, una diana de Ferni de penal a les acaballes del primer acte ha servit, almenys, per a rescatar un punt, que deixa l'equip de Vicente Parras tercer amb quinze punts i a només un del líder, el Múrcia.

Tampoc no ha passat de l'empat l'Hèrcules en la visita al Ieclà (0-0) en un desplaçament massiu de l'afició alacantina, amb vora mil persones a la graderia. L'equip de Rubén Torrecilla no ha aprofitat l'expulsió d'un jugador local en el minut huitanta i s'ha hagut de conformar amb un punt que el situa quart, empatat amb l'Alcoià.

L'Intercity no ha pogut traure res positiu de la visita de l'Eivissa a l'Antonio Solana (0-1). Un gol solitari d'Eugeni en l'equador de la represa ha significat la derrota dels alacantins, que es queden amb deu punts, a només un de la zona de descens.

Precisament, el Vila-real B ha caigut a la zona perillosa després de perdre 2-1 contra el Sevilla Atlètic. El filial groguet s'ha avançat amb un gol d'Etta Eyong en el minut set, però els andalusos han capgirat el marcador. Tot i la derrota, els de Miguel Álvarez estan a només un punt de permanència.