L'Elx pateix la primera derrota de la pretemporada

L'equip franjaverd ha perdut 0-1 contra el Cartagena en el segon amistós de preparació

Dos jugadors de l'Elx i un del Cartagena pugenen per la pilota
Dos jugadors de l'Elx i un del Cartagena pugenen per la pilota / Twitter: @FCCartagena_efs

L'Elx ha perdut 0-1 contra el Cartagena en el segon amistós de la pretemporada. L'equip franjaverd, que havia guanyat en l'estrena contra el Rotherham, ha caigut en el duel d'equips de Segona Divisió.

Un gol solitari d'Ortuño a les acaballes de la primera part ha sigut prou perquè els murcians s'hagen endut la victòria. Sebastián Beccacece ha tornat a aprofitar el partit per a donar minuts a tots els jugadors i ha presentat dos onzes totalment diferents en cada part.

L'Elx disputarà un nou amistós el dissabte que ve a les nou i mitja del matí contra el Tenerife, un altre rival de la mateixa categoria que els franjaverds.