L'Hèrcules amplia a una dècada la bona ratxa en la jornada inaugural

Oriol Soldevila i Antonio Aranda van marcar els gols en el retorn de l'equip alacantí a la tercera divisió del futbol espanyol

Els jugadors de l'Hèrcules celebren el triomf contra el Ceuta
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el triomf contra el Ceuta / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules, que va debutar este dissabte en Primera Federació amb una victòria davant el Ceuta (2-0), acumula deu anys sense conéixer la derrota en la primera jornada del campionat.

L'equip alacantí no perd el primer partit de la Lliga des del curs 2014-2015, en la desapareguda categoria de Segona B, quan va perdre en la seua visita al Club Deportivo Eldense (2-1). Des d'aleshores, el conjunt herculà sempre ha aconseguit iniciar la temporada sumant almenys un punt en la seua estrena oficial.

La victòria contra el Ceuta és, a més, la setena consecutiva del conjunt de Rubén Torrecilla en un partit de caràcter oficial, ja que se suma a les altres sis que va encadenar l'Hèrcules en el tram final de la passada temporada per a aconseguir el campionat de grup i l'ascens.

L'Intercity goleja, el Vila-real B empata

L'altre equip de la ciutat d'Alacant en la categoria, l'Intercity, ha començat la nova temporada amb una contundent victòria a Sevilla contra el filial del Betis. Sito, en la primera part, i Borja San Emeterio i Locadia, en el tram final del duel, van ser els autors dels gols de l'equip entrenat per Alejandro Sandroni.

El filial groguet, per la seua part, va sumar un punt en la visita a l'Eivissa. Els illencs es van avançar al minut 10 i Geralnik va empatar al quart d'hora de la segona part. L'equip de Miguel Álvarez ha patit grans canvis en la plantilla després del descens del futbol professional.

Esta vesprada ha sigut el torn de l'altre equip valencià en la divisió de bronze del futbol espanyol. L'Alcoià de Vicente Parras ha empatat a un contra un Algesires que ha fallat un penal en el tram final del partit. Mamor Niang ha empatat en l'inici de la segona part el gol que havia marcat l'equip andalús en el quart d'hora de joc.