MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

L'Hèrcules assalta la zona de play-off d'ascens

L'equip alacantí ha derrotat per 1-0 l'Antequera al Rico Pérez i ja és quint en el grup segon de Primera RFEF

Un jugador de l'Hèrcules, en una acció del duel / Twitter: @cfhercules

La sèptima jornada del grup segon de Primera RFEF ha deixat dos victòries i dos empats valencians. L'Hèrcules i l'Alcoià, amb els triomfs respectius, se situen amb 11 punts, a només un del lideratge. El Vila-real B i l'Intercity, amb 8 i 7 punts respectivament, es queden en la part baixa de la taula, però fora de la zona de descens a Segona RFEF.

L'Hèrcules ha suat de valent per a derrotar l'Antequera al Rico Pérez. De fet, el gol alacantí ha arribat pràcticament en l'últim minut, obra del pitxitxi de la categoria, Oriol Soldevila. Amb un nou triomf a casa, els alacantins pugen al quint lloc, que els permetria jugar el play-off d'ascens a Segona Divisió.

L'altra bona notícia de la jornada l'ha donada l'Alcoià. L'equip que entrena Vicente Parras ha derrotat el Marbella per 2-1 a El Collao amb dos gols en la represa. Este resultat situa els alcoians sextos, amb 11 punts, empatats amb els equips que disputarien el play-off d'ascens.

El Vila-real B ha rescatat un punt en la visita al Mèrida, amb un gol en la represa, de Tiago Geralnik de penal. L'equip de Miguel Álvarez suma huit punts en set jornades.

L'Intercity no ha passat de l'empat a casa contra el Yeclano, a pesar d'avançar-se en el marcador en la primera part amb un gol de Jeriel De Santis. Amb l'empat, els alacantins es queden amb 7 punts, en la part baixa de la taula.