LA CUINA DE MORERA

L'Hèrcules derrota el Torrent i es manté colíder

Els alacantins han fet un ple de victòries en les tres primeres jornades del grup tercer de Segona RFEF

Marcos Mendes celebra el gol / Twitter: @cfhercules

La tercera jornada en Segona RFEF ha deixat només una victòria valenciana, l'aconseguida per l'Hèrcules contra el Torrent, en el primer duel autonòmic de la temporada. Amb nou punts en tres jornades, els alacantins es mantenen colíders del grup tercer.

L'Hèrcules no frena

L'Hèrcules continua en estat de gràcia. L'equip que entrena Rubén Torrecilla ha derrotat per 2-0 el Torrent, que encara no havia perdut cap partit. Roger, en la primera part, i Marcos Mendes, en la represa, han fet els gols dels alacantins, que segueixen com a colíders amb nou punts sobre nou possibles. A pesar de la derrota, els de Vicente Mir es queden en la zona tranquil·la de la taula, amb quatre punts.

Empats del Mestalla i l'Atlètic Saguntí

El Mestalla i l'Atlètic Saguntí s'han hagut de conformar amb un punt. Els de Miguel Ángel Angulo no han passat de l'empat a un a casa contra la Penya Independent, a pesar que Hugo González ha avançat els blanc-i-negres. Per contra, l'Atlètic Saguntí ha rescatat un punt en el temps afegit en el duel contra el Badalona (1-1). Néstor Querol ha evitat la derrota amb un gol del 92 i deixa els de Sergi Escobar amb dos punts, encara en la zona perillosa.

Primer punt de l'Oriola

Després de dues derrotes en les dues primeres jornades, l'Oriola ha aconseguit per fi inaugurar el caseller de punts en el grup quart. L'equip que entrena Óscar Sánchez ha rescatat un empat contra l'UCAM Múrcia gràcies a un gol de Revilla. Així i tot, els del Baix Segura es mantenen cuers, amb un punt sobre nou possibles.

Derrota de l'Alzira

La jornada ha deixat una única derrota valenciana, la patida per l'Alzira per 0-2 al Luis Suñer Picó contra el Lleida, colíder juntament amb l'Hèrcules. Lozano ha avançat els catalans en la primera part i Mateo ha sentenciat el duel amb el segon i definitiu. L'equip de Marc García es queda a la cua de la taula, amb només un punt en tres jornades.

Suspés el partit de la Nucia

La Nucia no ha jugat el partit corresponent a la tercera jornada perquè el rival, el Formentera, no ha pogut desplaçar-se a terres valencianes per problemes en l'aeroport d'Eivissa.