LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

L'Intercity es manté colíder de Primera RFEF

L'equip alacantí empata 1-1 contra l'Atlètic de Madrid B i es consolida en la part alta del grup segon de Primera RFEF

Un jugador de l'Intercity, en una acció del duel / Twitter: @CFIntercity

La segona jornada del grup segon de Primera Federació no ha deixat cap victòria valenciana. L'Intercity, el Vila-real B i l'Alcoià han empatat, mentre que l'Hèrcules ha patit la primera derrota de la temporada.

L'Intercity ha deixat escapar una victòria que semblava segura i s'ha hagut de conformar amb un punt en la visita de l'Atlètic de Madrid B a l'Antonio Solana (1-1). Ñito ha avançat els alacantins només començar, però els madrilenys han aconseguit empatar en l'últim segon del duel, després d'aprofitar el refús d'un penal que prèviament havien errat. A pesar de l'empat, els d'Alejandro Sandroni es mantenen colíders amb quatre punts.

Al Vila-real B se li ha escapat la primera victòria de la temporada en els instants finals. L'equip entrenat per Miguel Álvarez ha empatat 2-2 contra el Betis Deportivo en un partit en què ha hagut de jugar els últims minuts amb un jugador menys i li han xiulat dos penals en contra. Pau Cabanes i Etta Eyong han marcat els gols groguets. Amb este resultat, el filial es queda amb dos punts en dos jornades.

L'Alcoià ha sumat el segon empat en dos partits en la visita al Recreativo de Huelva (1-1). L'equip de Vicente Parras ha començat perdent, però un gol de Ferni en començar la represa li ha servit per a rescatar un punt.

La nota negativa de la jornada ha sigut la derrota de l'Hèrcules. L'equip de Rubén Torrecilla ha caigut clarament contra l'Alcorcón (4-1), tot i que s'han avançat amb una diana de Soldevilla en la primera part. Els alacantins es queden en la part mitjana de la taula amb tres punts.