L'ascens a Primera RFEF haurà d'esperar

L'Oriola ha perdut per 2-0 contra el Barakaldo i es queda a les portes de la tercera categoria del futbol espanyol

Un jugador de l'Oriola, en una acció del partit d'anada
Un jugador de l'Oriola, en una acció del partit d'anada / Twitter: @Orihuela_CF

L'Oriola haurà d'esperar almenys una temporada més per a tornar a jugar en la tercera categoria del futbol espanyol. L'equip del Baix Segura ha perdut per 2-0 contra el Barakaldo en la tornada d'una de les finals del play-off d'ascens a Primera RFEF. La millor classificació dels bascos en la fase regular els ha donat l'ascens, tot i que l'eliminatòria ha quedat empatada a gols després de la pròrroga.

El partit no ha començat gens bé per als interessos de l'equip de Sergi Guilló, que ha vist com el Barakaldo s'avançava en el marcador als set minuts de joc. Els oriolans s'han refet al mal inici i han acabat la primera part amb el control de la pilota, però sense crear perill a la porteria local.

En la represa, un gol en pròpia porta en una acció d'estratègia ha suposat el segon dels bascos i l'empat en l'eliminatòria. El marcador ja no ha variat i s'ha arribat a la pròrroga, on l'Oriola necessitava un gol per a pujar. L'equip de Sergi Guilló ho ha intentat de totes les maneres possibles, però la diana no ha arribat i l'ascens s'ha esfumat.

El 3-1 aconseguit en l'anada a Los Arcos no ha sigut prou perquè els oriolans aconseguisquen dos ascensos seguits, després de pujar la temporada passada a Segona RFEF. La temporada que ve tornaran a intentar l'assalt a la categoria de bronze del futbol espanyol.