Mel de Romer (o)

Tot i el patiment final, el Llevant guanya al Deportivo de la Corunya (2-1) gràcies a un doblet d'Iván Romero

Iván Romero celebra un gol contra el Dépor
Iván Romero celebra un gol contra el Dépor / Llevant UE
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Lucia Pastor
24 d'octubre 2024 - 21:00 Actualitzat: 24 d'octubre 2024 - 21:17

Els de Calero arribaven al duel amb l'obligació de guanyar després de dos derrotes consecutives i han fet els deures contra el Deportivo de la Corunya. Sense rotacions, hui els granota sí que han funcionat.

Ha començat com un vendaval el Llevant que al minut set ja ha marcat. Córner que trau Pablo Martínez i cabotada d'Ivan Romero per a posar per davant els granota. El davanter trencava així la ratxa de l'equip, que portava tres partits sense marcar. Els dos conjunts han disposat d'ocasions molt clares. Per al Deportivo, Villares ha enviat al travesser una cabotada, mentre que per al Llevant, Carlos Álvarez ha errat davant del porter i Pablo Martínez ha estavellat contra el pal un tir des de fora de l'àrea. La insistència granota ha tingut premi al minut 28. Iván Romero ha signat el doblet i ha deixat el 2-0 al marcador amb què s'ha arribat al descans.

En la represa, ha baixat la intensitat del partit, però Lucas Pérez ha provocat l'esglai al Ciutat de València amb un xut de falta que ha parat de manera brillant Andrés Fernández. Kochorashvili també ha tingut la seua. Baló filtrat de Carlos Álvarez que remata el georgià, però se'n va fora fregant el pal. Andrés Fernández ha tornat a ser protagonista en una altra gran parada a un xut de Barbero. No ha pogut fer res el porter minuts més tard. Barbero ha retallat distàncies al minut 88 i ha fet patir el Ciutat de València fins al xiulit final.

Al remat, victòria granota a casa i tres punts per al Llevant, que torna a dormir en llocs de play-off d'ascens.

També et pot interessar

stats