El Llevant derrota l'Eldense en un duel marcat per l'arbitratge (3-1)

L'equip visitant ha jugat tota la segona part amb dos jugadors menys per les controvertides expulsions de Sergio Ortuño i David Timor

Els jugadors del Llevant celebren el tercer gol
Els jugadors del Llevant celebren el tercer gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
13 de setembre 2024 - 22:26 Actualitzat: 14 de setembre 2024 - 18:57

El Llevant manté la bona dinàmica després de derrotar 3-1 el Club Deportivo Eldense en el primer duel autonòmic valencià de la temporada en Segona Divisió. L'equip de Dani Ponz s'ha avançat quan ja jugava amb un futbolista menys per l'expulsió de Sergio Ortuño, però ha hagut d'afrontar la represa amb nou jugadors per la roja a David Timor camí dels vestidors en el descans. Carlos Espí ha capgirat el marcador i els granotes sumen tres punts que els situen momentàniament líders.

L'equip entrenat per Julián Calero ha portat la iniciativa des del xiulit inicial, però els d'Elda s'han defés bé i no han concedit massa ocasions de gol. Tot ha canviat en el tram final del primer acte, quan, a instàncies del VAR, ha expulsat Sergio Ortuño amb roja directa en una acció més que discutible. Tot i això, Chapela ha aprofitat una gran assistència de Marc Mateu per a avançar els visitants poc després, amb una rematada de cap. L'alegria ha durat massa poc, ja que Pablo Martínez ha restablit la igualada just abans del descans. I quan els jugadors ja enfilaven el túnel de vestidors, l'àrbitre ha expulsat Timor per unes suposades protestes.

L'equip d'Elda ha aguantat amb dos menys vora trenta minuts en la represa. Però Carlos Espí i Carlos Álvarez han acabat amb l'encomiable resistència dels de Dani Ponz. De fet, amb 2-1 en el marcador, els visitants fins i tot han tingut una ocasió per a empatar. Tot i la derrota als del Vinalopó Mitjà no se'ls pot retraure res. L'equip de Julian Calero, per contra, continua en la bona línia i ja és líder de la categoria a l'espera que concloga la jornada, amb onze punts en cinc partits.

També et pot interessar

stats