Els catalans han donat un colp d'autoritat al Ciutat de València (1-4)

Els jugadors del Llevant, després d'un gol visitant / La Liga
À Punt Esports @apuntesports
08 de setembre 2023 - 23:59 Actualitzat: 11 de setembre 2023 - 19:26

Bany de realitat al Ciutat de València. El Llevant ha patit la primera derrota de la temporada en caure golejat per 1-4 al Ciutat de València contra l'Espanyol, en el primer test seriós contra un dels grans candidats a l'ascens a Primera Divisió. El nou president llevantinista, Pablo Sánchez, no ha tingut el millor debut.

A penes dèsset segons després de començar el partit, Puado ja ha perdonat el 0-1. Era el preludi del que vindria després, ja que l'Espanyol s'ha mostrat molt superior. Melamed, en el minut 13, ha fet justícia amb el que s'estava veient a la gespa del Ciutat de València. Però el Llevant ha aconseguit empatar en una acció aïllada, gràcies a Bouldini, que ha marcat el quart gol en cinc jornades. El millor era el resultat però, quan ja semblava que s'arribava al descans amb empat, Puado s'ha refet de l'errada en el primer minut de joc i ha tornat a avançar els catalans.

El guió no ha canviat en la represa, ja que les ocasions de gol de l'Espanyol se succeïen. Melamed ha fet el tercer en una contra en el minut 56 i el Llevant ha abaixat els braços. L'afició ha eixit de l'estadi abans d'hora i encara s'ha perdut un altre gol visitant, obra novament de Puado, que situa els catalans momentània líders, a l'espera del que faça el Saragossa diumenge.

Mentre que l'Espanyol ha presentat una candidatura seriosa a l'ascens, el Llevant ha alimentat els dubtes que ja hi havia en la pretemporada després de l'eixida de futbolistes importants com De Frutos, Pepelu Cárdenas i Iborra. La setmana que ve, caldrà canviar la cara en la visita a l'Alcorcón.