El Vila-real s'abona a l'èpica

L'equip groguet ha derrotat 1-2 el Mallorca amb un altre gol d'Ayoze Pérez en el temps afegit i ja és segon en la Lliga

Els jugadors groguets celebren el triomf
Els jugadors groguets celebren el triomf / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
13 de setembre 2024 - 21:57 Actualitzat: 14 de setembre 2024 - 16:29

El Vila-real ha aconseguit la tercera victòria de la temporada després de derrotar el Mallorca per 1-2 amb un altre gol en el temps afegit. Ayoze Pérez, com ja va fer a Sevilla, ha donat els tres punts als groguets amb una diana en el temps extra; un partit en què Logan Costa havia avançat els de Marcelino, però un gol en pròpia porta de Raúl Albiol ha restablert la igualada. L'expulsió de Toni Lato en l'equador de la segona part ha acabat sent decisiva.

El duel ha començat amb domini local, però el ben cert és que el Vila-real s'ha defés bé i a penes ha concedit ocasions clares de gol. Amb els pas dels minuts, els groguets han anat estirant línies, amb un Thierno Barry omnipresent que ha sigut un maldecap constant per a la defensa mallorquina. Després d'avisar en diverses accions, l'equip de Marcelino García Toral ha trobat el gol en una acció a pilota aturada. En una treta des del cantó en curt, Álex Baena ha assistit magistralment Logan Costa, que ha inaugurat el marcador amb una rematada de cap certera. Eren els millors moments dels vila-realencs, que fins i tot han pogut ampliar la renda, però s'ha arribat al descans amb un 0-1 perillós.

Els balears han despertat en la represa i han començat a acostar-se amb perill a l'àrea defesa per Diego Conde. Vedat Muriqi ha avisat primer i els groguets s'han salvat de l'empat perquè el kosovar estava en posició de fora de joc. Poc després, Baena ha tingut el 0-2 en una contra, però el seu llançament no ha pogut superar Dominik Greif. I, a continuació, en la jugada immediatament posterior, Raúl Albiol s'ha marcat en pròpia porta en intentar refusar una centrada per banda esquerra.

L'empat ha acabat de trencar el partit. Cap dels dos equips s'ha conformat amb l'empat i han fet un pas avant a la recerca del triomf, especialment els de Marcelino, als que només els faltava un poc més d'encert en els metres finals. L'expulsió de Toni Lato per una dura entrada sobre Yeremy Pino ha permés als groguets jugar els últims vint minuts amb superioritat numèrica. I tot i que li ha costat trobar els forats en la defensa local, ha aconseguit el premi al seu esforç en el temps afegit. Baena ha tornat a traure la seua vareta màgica i ha habilitat Yeremy Pino perquè li servira el gol en safata a Ayoze Pérez.

El canari, en ratxa, li ha donat cinc punts al Vila-real amb els seus tres gols en la Lliga. L'equip groguet aconsegueix, així, la tercera victòria de la temporada, totes amb gols en el temps afegit. Amb este nou triomf, l'equip de Marcelino suma ja onze punts en cinc jornades i es manté en la part alta de la classificació.

També et pot interessar

stats