L'Alcoià podria baixar dos categories

El màxim accionista del club, Juan Carlos Ramírez, diu que és l'única opció per a assegurar la supervivència del club, que també inclou el trasllat del domicili social a la Nucia

Màxima tensió en l'Alcoià / À Punt Esports

El CE Alcoià està vivint un autèntic terratrémol. L'equip de la moral podria baixar dos categories de colp, és a dir, de jugar en Primera Federació, a fer-ho en Tercera RFEF, "un pas arrere per a agafar impuls". Segons el màxim accionista, Juan Carlos Ramírez, esta és l'única opció per a assegurar la supervivència de l'entitat. Però els canvis no acaben ací, ja que també es pretén traslladar el domicili social a la Nucia, a cinquanta quilòmetres d'Alcoi.

El club del Collao ha fet oficial les seues intencions via comunicat, escudant-se en les necessitats econòmiques. El text denuncia, a més, la inacció municipal i la falta d'instal·lacions esportives apropiades adequades per a mantindre un equip en la tercera categoria del futbol espanyol amb jugadors semiprofessionals i centenars de jugadors disponibles en el filial.

De fet, assegura que l'Ajuntament, i més concretament l'alcalde, coneixien la situació, però que no han fet res per a solucionar-la. Enumera que hi ha diversos camps de gespa artificial que no són òptims per a entrenar, però que l'estadi del Collao tampoc es troba en condicions i que, fins i tot, no té llicència d'obertura ni d'activitat. Per la seua banda, l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha acusat Ramírez de mentir i ha assegurat que no es poden permetre que els furten el club.

El club ha convocat una junta d'accionistes per al 17 de juny i com a principal punt del dia figura el canvi de domicili social a la Nucia. Les penyes han començat a mobilitzar-se i tenen previst manifestar-se el dissabte 25 de maig abans de l’últim partit de lliga que jugaran contra l'Intercity. Està per veure com es concreta l'operació que planteja l'Alcoià i com respon la Federació.

També et pot interessar

stats