El món del futbol reacciona a la no dimissió de Rubiales: Borja Iglesias renuncia a la selecció

Javier Tebas, Borja Iglesias o Iker Casillas, entre altres, s'han manifestat en les seues xarxes socials

Borja Iglesias en un partit de la selecció espanyola
Borja Iglesias en un partit de la selecció espanyola

El fet que el president de la Federació Luis Rubiales no haja dimitit després del seu bes a la jugadora de la selecció espanyola Jenni Hermoso ha alçat polseguera.

D'entre totes les reaccions del món del futbol, una de les més dures ha sigut la del futbolista del Betis Borja Iglesias. El davanter ha assegurat que deixa la selecció.

El jugador ha escrit en el seu compte de Twitter que no sap si tornarà a ser una opció en la selecció, però que ha pres la decisió de no tornar a la selecció espanyola de futbol fins que les coses no canvien i aquest tipus d'actes queden impunes". Aquesta decisió pot tindre repercussions a una setmana perquè el seleccionador espanyol Luis de la Fuente done la seua primera llista de la temporada.

Un altre que ha reaccionat a la no dimissió ha sigut, com no podia ser d'altra forma, el president de LaLiga, Javier Tebas, amb qui ja ha tingut diversos enfrontaments i que ha carregat durament contra Rubiales.

Tebas considera que "la llista de dones i homes agreujats per Luis Rubiales aquests anys és massa gran i ha de parar". Tebas ha continuat amb la seua denúncia pública amb un comunicat en què assegura que "encara que el truc bast victimista li ha funcionat massa vegades, aquesta vegada continuar intentant-ho és simplement ridícul".

L'entrenador del Vila-real, Quique Setién, també ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit que l'equip té aquest diumenge contra el FC Barcelona. "Crec que ja s'ha manifestat tothom i que ha quedat molt clar que el seu comportament és inacceptable. Un comportament que ens ha sorprés a tots i que va traslladar una imatge del nostre futbol que ens ha fet molt de mal", ha sentenciat el tècnic càntabre.

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) també s'ha manifestat contra Luis Rubiales i ha assegurat que la jugadora de la selecció Jenni Hermoso va ser "l'única i autèntica víctima del menyspreable episodi protagonitzat pel president de la Federació".

"Ens sembla vergonyós que, novament, haja intentat justificar la seua lamentable actitud posant en el focus a la nostra companya Jennifer Hermoso, que va ser l'única i autèntica víctima del menyspreable episodi protagonitzat per Luis Rubiales després de la final de la Copa Mundial Femenina", ha assenyalat l'AFE.

Una altra de les veus autoritzades a parlar ha sigut la de la futbolista Alexia Putellas. La doble campiona del Baló d'Or i campiona del món, ha assegurat que dona suport a Jennifer Hermoso i que aquesta situació és inacceptable.

També s'ha pronunciat en Twitter la futbolista Aitana Bonmatí. La jugadora del Barça i de la selecció ha escrit que "hi ha límits que no es poden creuar i això no ho podem tolerar. Estem amb tu companya".

Dimiteix el president del Comité Nacional de Futbol Femení

El vicepresident de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Rafael de l'Amo ha anunciat la seua dimissió com a president del Comité Nacional de Futbol Femení i ha considerat que Luis Rubiales, president de l'RFEF, "hauria d'haver presentat la seua dimissió", perquè "ha ficat la pota i quan t'equivoques, cal ser digne d'eixir".

De l'Amo ha presentat la seua dimissió després de considerar que Rubiales hauria d'haver renunciat al seu càrrec després del bes que va donar a Jenni Hermoso durant la celebració del Mundial i el seu comportament en la llotja en la final de la Copa del Món.

També et pot interessar

stats