El València CF reprendrà les obres del nou Mestalla "en un termini màxim de 6 mesos"

El ple de l'Ajuntament ha aprovat les fitxes urbanístiques per a la construcció de l'estadi

nou Mestalla en obres
El nou Mestalla, en obres

El València CF reprendrà les obres del nou Mestalla en un termini màxim de sis mesos. És l'anunci que ha fet el club després que este dimarts el ple de l'Ajuntament haja aprovat les fitxes urbanístiques a les quals s'ha de limitar el club una vegada es torne a posar en marxa la construcció. Una aprovació que ha sigut vista amb bons ulls pel club.

Les fitxes han sigut aprovades amb els vots a favor del PP, el PSOE i Compromís i amb els vots en contra de Vox. Marquen un pas més de cara a la finalització d'un projecte molts anys aturat i que ara s'ha marcat com a un objectiu, entre altres coses, per a tractar d'acollir el Mundial 2030.

En eixe sentit, el portaveu del PP a l'Ajuntament, Juan Carlos Caballero, ha assegurat als mitjans que, d'esta forma, s'evita que Peter Lim tinga barra lliure a partir del 3 d'agost.

La delegada del govern, Pilar Bernabé, ha explicat que la intenció del màxim organisme nacional és continuar negociant i no tirar la tovallola de cara a poder acollir el Mundial 2030.

En eixe sentit, el portaveu del PSOE a València, Borja Sanjuan, manté que el fet que, ara mateix, siga tan difícil poder ser seu del Mundial és per culpa del tàndem María José Catalá - Peter Lim.

Tot i que hi han votat a favor, des de Compromís Papi Robles ha manifestat que la posició del seu grup és que el València CF continue jugant al vell Mestalla, però que no tenen la potestat per a poder fer-ho.

Finalment, des de Vox, l'únic grup que hi ha votat en contra, el seu portaveu, Juanma Badenas, ha assegurat que s'han mantingut sempre fidels al que van assegurar ja abans d'eleccions i que, d'esta forma, es reconeixen drets a qui ha incomplit reiteradament les seues obligacions.

També et pot interessar

stats