Pepelu sobre Rafa Mir: "És una falta de respecte al club i l'afició"

El jugador del València s'ha mostrat contundent amb el seu company en la inauguració de la nova tenda del club

El migcampista del València CF, Pepelu
El migcampista del València CF Pepelu

El cas Rafa Mir continua cuejant. Este dimarts hem conegut el testimoni d'una de les veus importants del vestidor valencianista, Pepelu. El migcampista ha estat en la inauguració de la nova tenda del club al carrer de Colón de València i ha parlat amb els mitjans de comunicació.

Sobre Mir, Pepelu ha sigut contundent. Considera que el que ha fet és "una falta de respecte al club i a l'afició". No obstant això, ha explicat que sap que ell és conscient que ha fet les coses malament i que tractarà de revertir la situació. A pesar de tot, ha recordat que ha de saber "la responsabilitat que és jugar en un club com el València CF".

En les seues declaracions, Pepelu també ha tingut temps per a parlar de la situació esportiva que travessa el club. El València és, ara mateix, últim amb un punt de dotze possibles, però el migcampista està convençut que podran tornar a la victòria i canviar el rumb de l'equip "amb l'energia i la convicció de guanyar el Civitas" contra l'Atlètic de Madrid el cap de setmana que ve.

També et pot interessar

stats