Més problemes per a Baraja: Almeida lesionat

El jugador ha eixit de la Ciutat Esportiva de Paterna acompanyat del metge per a fer-se proves

Almeida ix de la Ciutat Esportiva acompanyat del metge del club
Almeida ix de la Ciutat Esportiva acompanyat del metge del club

Per si no tenia prou problemes ja Rubén Baraja amb les baixes per lesió i d'altres tipus com la de Rafa Mir, ara se suma una nova a la llista. El migcampista André Almeida ha acabat amb molèsties la sessió d'entrenament d'este dimecres, fet pel qual ha hagut d'eixir acompanyat del metge del club per a fer-se proves.

Estes proves determinaran l'abast de la lesió i el termini pel qual estarà fora dels terrenys de joc.

En cas que es confirme, Baraja no podrà comptar en el partit contra l'Atlètic de Madrid amb els jugadors Jaume Doménech, Diakhaby, Gayà, Hugo Duro, Rafa Mir i André Almeida. A més, Fran Pérez arriba entre cotons a la cita i encara falta per veure la tornada de jugadors que han estat concentrats amb les seues seleccions. Un dels que més minuts ha tingut ha sigut Diego López, titular en els dos partits de la sub-21. Amb les seleccions també han estat altres com Mosquera o Dimitrievski.

De moment, el pròxim duel és contra el totpoderós Atlètic de Madrid i al Civitas Metropolitano i; per si no n'hi haguera prou, amb la necessitat urgent de puntuar per a no despenjar-se. Recordem que, ara mateix, el València és últim en la classificació amb 1 punt de 12 possibles.

També et pot interessar

stats