Esvarada a A Malata (1-0)

L'Elx trenca la bona ratxa amb una derrota contra el Racing de Ferrol, que encara no coneixia el triomf

Diaby, en una acció del duel
Diaby, en una acció del duel / Twitter: @elchecf
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
04 d'octubre 2024 - 17:35 Actualitzat: 05 d'octubre 2024 - 17:52

L'Elx ha patit una derrota inesperada en la visita a A Amalata. L'equip franjaverd, que havia sumat set dels nou últims punts en joc, ha perdut 1-0 contra el Racing de Ferrol, que encara no coneixia la victòria en set partits. Una acció desafortunada d'Affengruber, que ha relliscat en una acció defensiva, ha marcat el duel.

Els il·licitans han començat bé el partit, aprofitant la inèrcia positiva de les últimes setmanes. L'equip entrenat per Eder Sarabia ha anat acostant-se a poc a poc amb perill a l'àrea rival, però no ha concretat cap de les ocasions que ha tingut. En canvi, pràcticament en la primera aproximació dels gallecs ha arribat el gol. Jauregi ha aprofitat l'esvarada d'Affengruber per a inaugurar el marcador. Els franjaverds han continuat buscant la porteria rival amb decisió, però s'ha arribat al descans amb l'1-0 en contra.

En la represa, l'Elx ha continuat dominant i les aproximacions a l'àrea rival eren cada vegada més freqüents. De fet, una d'elles ha acabat en gol de Barzic, però l'acció ha quedat invalidada per fora de joc. Els franjaverds ho han intentant amb més cor que cap i Sory Kaba ha tingut l'empat en el temps afegit, però el marcador ja no s'ha mogut.

L'equip de Sarabia es queda amb deu punts en huit jornades i està obligat a derrotar el Deportivo de la Corunya al Martínez Valero la setmana que ve per a no quedar-se despenjat de la part alta de la classificació de Segona.

També et pot interessar

stats