El València CF obri expedient a Rafa Mir

El davanter valencianista ha fet un comunicat en què reitera la seua innocència i es posa a la disposició del club per a tornar

El davanter del València, Rafa Mir
El davanter del València, Rafa Mir

El València CF ha anunciat a través d'un comunicat que obri expedient al seu jugador Rafa Mir, per haver incomplit amb els horaris de descans que es presuposa que ha de mantenir. En este, el club respecta la presumpció d'innocència de Mir i condemna qualsevol mena de violència en qualsevol de les seues manifestacions.

Comunicat del València CF sobre Rafa Mir
Comunicat del València CF sobre Rafa Mir

Així, el davanter continuarà en la disciplina del club, però ho farà apartat del primer equip i entrenant-se en solitari exercint així el seu dret a treballar. Una decisió que ja coneix el mateix davanter després que haja estat este dilluns a la ciutat esportiva de Paterna per a reunir-se amb el club. Una sanció esportiva que se suma a una altra econòmica que li imposa el club.

Abans, Rafa Mir ja havia fet un comunicat en les seues xarxes socials en què reiterava la seua innocència sobre la denúncia que va patir la setmana passada en què l'acusaven d'un suposat cas d'agressió sexual.

Mir assegura que el cas ha fet un gir important que "evidencia com resultava d'infundada la denúncia" després que haja pogut treballar amb el seu advocat en igualtat de condicions.

No obstant això, sí que ha demanat disculpes al club i l'afició per haver incomplit amb "el rigor dels horaris" que se preté que tinga un futbolista professional; i més encara, amb el mal inici de temporada que està fent el València CF.

Imatge del comunicat de Rafa Mir
Imatge del comunicat de Rafa Mir

A pesar de tot, el futbolista es posa a la disposició del club per a tornar a la disciplina valencianista i manifesta que té totes les energies posades "en ajudar el club i els meus companys".

Mir finalitza el comunicat assegurant que continuarà treballant amb l'advocat en els tribunals i que no ho faran ni en mitjans de comunicació ni en les xarxes socials.

També et pot interessar

stats