El Bernabéu continua sent inexpugnable (2-0)

El Vila-real ha plantat cara, però ha acabat cedint davant de la major efectivitat del Reial Madrid

Diego Conde atura una pilota
Diego Conde atura una pilota / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
04 d'octubre 2024 - 18:54 Actualitzat: 05 d'octubre 2024 - 23:17

El Vila-real no ha pogut traure res positiu de la visita al Reial Madrid. L'equip groguet ha perdut per 2-0 en un duel en què ha tornat a donar una bona imatge, però en què no ha acabat de generar ocasions molt clares de gol. L'efectivitat dels blancs, amb dos gols en tres llançaments a porteria, ha acabat decidint el duel.

Els de Marcelino García Toral han començat dominant, tancant els de Carlo Ancelotti a la seua àrea. Però en el primer llançament a porteria del Madrid ha arribat el gol. Álex Baena ha desviat un llançament de Fede Valverde i Diego Conde no ha pogut fer res per evitar que la pilota entrara a la seua porteria. La diana no ha afectat els groguets, que han continuat assetjant la porteria rival, i han tingut l'oportunitat d'empatar en dos rematades de cap, una de Nicolas Pépé, que ha tocat el travesser, i una desviada de Thierno Barry. Les sensacions eren bones, però s'ha arribat al descans amb l'1-0 en contra.

En la represa, el Vila-real no ha trobat la fluïdesa en el joc del primer acte i els blancs s'han trobat molt més còmodes. Marcelino ha tractat de canviar el guió del duel amb un triple canvi, però poc després Vinícius ha sentenciat el duel amb el segon i definitiu. Els de Marcelino no s'han rendit i han buscat el gol que almenys els permetera tornar a entrar en el partit, però no han tingut l'encert cara a porteria que sí que han tingut els locals.

Els groguets se'n van a l'aturada de seleccions amb dèsset punts en les nou primeres jornades de la Lliga, en posicions europees. El pròxim compromís dels de Marcelino serà el diumenge 20 d'octubre a La Ceràmica contra el Getafe.

També et pot interessar

stats