Reial Madrid - Vila-real: visita a un feu inexpugnable

L'equip groguet tractarà de trencar la imbatibilitat blanca a casa per a fer el salt a la segona posició de la classificació de la Lliga

Ilias i Pépé celebren un gol
Ilias i Pépé celebren un gol / Andreu Esteban (EFE)

El Vila-real visita el Santiago Bernabéu amb l'objectiu de trencar la ratxa en Lliga del Reial Madrid, que porta 39 partits sense conéixer la derrota, des que va caure 3-1 contra l'Atlètic de Madrid en la sisena jornada de la temporada passada. Els groguets són precisament l'últim equip que ha aconseguit guanyar en el feu madridista, el 6 d'abril del 2023, amb un doblet de Samu Chukwueze.

Però la tasca no serà gens senzilla, ja que Marcelino García Toral afronta el duel amb una baixa molt sensible, la del seu màxim golejador Ayoze Pérez, que encara no s'ha recuperat de les molèsties que el van deixar sense jugar contra Las Palmas. L'asturià tampoc no podrà comptar amb Gerard Moreno, Alfonso Pedraza, Juan Foyth, Willy Kambwala ni Denis Suárez.

La retransmissió del partit es pot seguir en el programa Des de la banda, de la ràdio d'À Punt, a partir de les 20:30 hores, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Javi Valls i César Escribano.

També et pot interessar

stats