La 'roja' supera el primer examen abans del Mundial (4-2)

L'equip de Jorge Vilda ha superat la selecció de Noruega a Eivissa

La valencianista Asun ha debutat amb la selecció espanyola substituint Salma
La valencianista Asun ha debutat amb la selecció espanyola substituint Salma / Twitter: @SeFutbolFem

La selecció espanyola de futbol ha demostrat la superioritat en el partit d'aquest dijous contra Noruega en el primer dels dos tests de preparació que jugarà a Eivissa en el camí al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda.

Les jugadores que entrenen Jorge Vilda han donat una imatge de grup compacte i compassat, que ha exercit una pressió molt cap amunt que ha obligat les nòrdiques a replegar-se al seu propi camp.

En l'onze inicial estaven Irene Paredes, que tornava a una convocatòria després d'estar apartada per les crítiques al seleccionador, també la valenciana Ivana Andrés, i la golejadora del Llevant, Alba Redondo.

La granota ha sigut l'assistent en el tercer de la selecció espanyola, just després del descans. Abans Jenni Hermoso havia avançat la roja en el minut 17 i quatre minuts després l'estrena noruega, Ada Hegenberg, ha culminat una contra i ha fet l'empat.

Només tres minuts ha tardat a reaccionar Espanya a Can Misses: la combinació entre Salma Paralluelo, Eva Navarro i Jenni Hermoso tornava a posar per davant la selecció espanyola amb un doblet de la jugadora del Pachuca.

Però Hermoso no seria l'única hui a marcar per partida doble. En la represa, l'exgrogueta Salma marcaria el seu quart i cinqué gol amb la selecció. La noruega Andreassen, que havia entrat en la segona part, ha aconseguit maquillar el resultat.

També et pot interessar

stats