Salva Gomar: "La moció de censura és una possibilitat, açò no pot seguir així"

El president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana no descarta encapçalar la candidatura per a fer fora Luis Rubiales

Salvador Gomar, durant l'entrevista
Salvador Gomar, durant l'entrevista / À Punt Esports

El temps passa i Luis Rubiales continua sense dimitir com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Aquesta inacció comença a provocar moviments per a tractar de desallotjar-lo a la força. El president de la Federació Valenciana de Futbol, Salva Gomar, ha assegurat que després que Rubiales no haja presentat encara la renúncia, és hora de passar a l'acció: "La moció de censura és una de les possibilitats".

Gomar ha assegurat que la situació després del bes de Rubiales a Jenni Hermoso és insostenible i que el fins ara president ha tingut temps suficient per a prendre una decisió. Per la seua inacció, ja s'està cuinant una moció de censura contra Rubiales, perquè, al seu parer, "açò no pot seguir així".

El president de la valenciana no descarta encapçalar la candidatura per a fer fora Luis Rubiales de la presidència. Segons ha dit, ha d'haver-hi un consens entre tots i si veuen bé que siga ell qui vaja al capdavant, ho estudiarà. Ell apostaria per un model de paritat, com el que hi ha actualment en la valenciana.

Per a poder registrar la moció de censura es necessitaria el suport d'un terç dels 140 membres de l'executiva i per a tirar-la avant s'haurien d'aconseguir almenys dos terços dels vots totals. Per tant, el pas següent de Gomar és reunir-se amb la resta de membres per a veure els suports amb què compta.

També et pot interessar

stats