Salvador Gomar, president de la FFCV, demana la dimissió de Rubiales i de Vilda

El president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha carregat contra Rubiales i Vilda en el programa 'Línia de fons'

Salvador Gomar, president de la FFCV
Salvador Gomar, president de la FFCV

La nit del 29 d'agost, el programa Línia de fons d'À Punt Mèdia va parlar per telèfon amb el president de la FFCV, Salvador Gomar. El valencià va estar present en la compareixença de divendres de la RFEF, en què Luis Rubiales va donar explicacions i va comunicar que no dimitia del càrrec de president de la federació.

Gomar, qui va dimitir recentment de la vicepresidència de l'RFEF, va afirmar que volien esperar a participar en l'assemblea abans de fer cap comunicat. Va dir que dimarts, quatre dies després de les declaracions de Rubiales, era “el dia idoni”.

Pel que fa al comportament de Luis Rubiales durant la celebració de la final del Mundial femení, va sentenciar: “Són actes reprotxables i lamentables, que no s'han de dur a terme per part d'un president de federació”. El president de la federació valenciana també ha afirmat amb contundència al programa que “Jorge Vilda ha de ser destituït, ho dic molt clar”.

Pots escoltar el programa sencer i totes les declaracions en el següent enllaç:

També et pot interessar

stats