Sánchez considera les disculpes de Rubiales "insuficients i inadequades"

El PP també demana centrar el focus en l'èxit de les jugadores mentre que ahir Yolanda Díaz va demanar la dimissió del president de la RFEF

Sánchez considera "insuficients i inadequades" les disculpes de Rubiales

El polèmic bes de Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, ha sigut criticat també des del món de la política. El president del govern en funcions, Pedro Sánchez, ha assenyalat el comportament de Rubiales demostra que en el nostre país queda molt per recórrer i que les seues disculpes no són suficients. Mentre que Yolanda Díaz, vicepresidenta de l'executiu espanyol, demanava ahir la dimissió del president del màxim organisme de futbol a Espanya.

El PP considera l'actitud "vergonyosa" 

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha qualificat de "vergonyosa" l'actitud del president de la RFEF i ha ajornat les possibles conseqüències que el seu gest puga provocar per a no "aombrar" ara l'èxit esportiu de la selecció femenina.

"Un eix fonamental ha de ser el respecte a les dones i el que vam veure va ser vergonyós, però vull destacar el que han aconseguit", ha insistit Gamarra en roda de premsa aquest dimarts al Congrés dels Diputats.

Una vegada passades l'eufòria i la celebració, Gamarra ha afirmat que ja hi haurà temps d'analitzar les conseqüències i les mesures que es puguen plantejar a Rubiales "perquè el que no està ben fet sempre ha de tindre conseqüències, sobretot, si ha indignat tot un país" i perjudica la "bona imatge" d'Espanya.

A més, ha recordat que tots els responsables institucionals, tant públics com privats, han de tindre un deure d'exemplaritat, que inclou el respecte a les dones.

També et pot interessar

stats