Sanció exemplaritzant del València a Rafa Mir

El club estima una multa econòmica que podria arribar fins al 10% del salari

Rafa Mir este dilluns a Paterna
Rafa Mir, este dilluns a Paterna

El València ja ha pres una decisió, dins del marc legal en què pot treballar, al voltant de Rafa Mir. A més de la sanció esportiva, que el mantindrà fora de la disciplina del primer equip i treballant al marge un temps, el jugador també rebrà una multa exemplaritzant. Una penalització que podria arribar a ser de fins al 10% del salari segons l'estipulat en el conveni de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i que dependria de si es qualifica de falta greu o molt greu.

La decisió s'ha pres íntegrament des dels despatxos del club a València i sense la intermediació del màxim accionista, Peter Lim, a Singapur.

No obstant això, des del València CF són conscients de la mala imatge que se li ha generat al jugador. Per això, des del club han mantingut una important reunió amb el jugador, que assumeix el dany que ha generat, en la qual li han explicat les raons pel qual l'expedienten. A pesar de tot, en el mateix València confien en el fet que el jugador recupere la fortalesa mental per a revertir la situació.

També han parlat amb la resta de la plantilla per a deixar clar el rumb a seguir i que no és el moment adequat per a celebrar res.

De moment, el futur a curt termini del jugador estarà allunyat de la plantilla. A pesar d'això, des del club asseguren que l'entrenador, Rubén Baraja, és lliure de disposar d'ell quan requerisca, ja que no ha tingut indicació contrària per part del club.

També et pot interessar

stats