El Sankt Gallen trau els colors al Vila-real (6-1)

L'equip groguet ha patit una golejada dolorosa en l'estrena en la pretemporada

Samu, en una acció del partit
Samu, en una acció del partit / Pau Bellido

El Vila-real ha iniciat la pretemporada amb una derrota contundent contra el Sankt Gallen de la primera divisió suïssa. L'equip entrenat per Quique Setién ha perdut per 6-1, en un mal partit contra un equip més rodat, que comença la temporada la setmana que ve.

En a penes deu minuts, el Sankt Gallen ja guanyava 2-0. Samu Chukwueze ha retallat distàncies a la mitja hora de joc, però els suïssos han marcat dos gols més abans del descans.

Quique Setién ha canviat l'equip per complet en la represa, però això tampoc ha tingut efecte. El Sankt Gallen ha ampliat la renda amb dos gols més i Reina ha evitat mals majors en un partit per a oblidar dels groguets.

Dimarts, el Vila-real tindrà una oportunitat per a millorar la imatge oferida en el primer partit de pretemporada. Els groguets s'enfrontaran al Rheindorf Altach de la Bundesliga austríaca.