L'equip albinegre es retroba amb el triomf a Saragossa i torna a la zona de play-off d'ascens

Els jugadors del Castelló celebren el triomf / La Liga
À Punt Esports @apuntesports
25 d'octubre 2024 - 13:34 Actualitzat: 26 d'octubre 2024 - 21:09

El Castelló ha tornat a la senda de la victòria, després de la derrota a Castàlia contra el Granada. L'equip albinegre ha derrotat un dels màxims candidats a l'ascens a Primera, el Saragossa, per 1-2 amb els gols d'Alberto Jiménez i Isra Suero. El triomf torna a situar els de Dick Schreuder en la zona de play-off d'ascens.

El partit ha començat amb molt de ritme i quan encara no s'havia complit el primer minut de joc, Alberto ha avançat els orelluts amb un gol a la treta d'un córner. Però l'alegria ha durat massa poc, ja que Adrián Liso ha restablit la igualada en el minut 8, després d'aprofitar una errada de Jetro Willems. El gol ha esperonat els locals, que han començat a assetjar la porteria defesa per Gonzalo Crettaz, que s'ha multiplicat per a mantindre el resultat en el descans.

El pas pels vestidors li ha anat millor al Castelló, que ha tornat a portar la iniciativa del joc. Els canvis també han donat frescor als albinegres, que a poc a poc anaven acostant-se amb perill a la porteria local. I precisament un dels futbolistes que ha eixit des de la banqueta, Isra Suero, ha aconseguit el gol de la victòria, en una gran segona part dels de Schreuder.

El Castelló ha aconseguit la quarta victòria com a visitant i amb dènou punts, torna a situar-se en la part alta de la classificació de Segona Divisió. Ara els albinegres debutaran en la Copa del Rei, dimecres contra l'Águilas, abans de rebre diumenge que ve el Racing de Ferrol a Castàlia.