Segon triomf del València en la pretemporada

L'equip de Rubén Baraja ha guanyat per 0-1 l'Spartak de Trnava

Alberto Marí celebra el gol amb els companys
Alberto Marí celebra el gol amb els companys / Twitter: @valenciacf

Dos partits i dues victòries per la mínima. Aquest és el bagatge del València en la pretemporada. Després de véncer per 1-0 el Nottingham Forest en el debut, l'equip blanc-i-negre ha derrotat per 0-1 l'Spartak de Trnava de la primera divisió eslovaca.

Rubén Baraja ha apostat per un onze replet de jugadors del planter, fins a sis, amb una defensa formada per Thierry, Paulista, Diakhaby i Gayà, i amb l'únic fitxatge fins ara, Pepelu, al mig del camp. Els eslovacs s'han pogut avançar en el marcador abans del minut 10, però Cristian Rivero ha aturat la pena màxima.

En l'equador del primer temps, l'àrbitre ha xiulat un penal a favor dels blanc-i-negres. Alberto Marí no ha perdonat i ha marcat el primer gol del duel. Tot i la gran superioritat mostrada pels de Baraja durant la segona part, el marcador ja no s'ha mogut.

La pròxima cita del València serà dimarts, en terres suïsses, contra el Sankt Gallen de la primera divisió de Suïssa.