El Castelló es dissol al Molinón (2-1)

El porter dels albinegres, Gonzalo Crettaz, ha evitat una derrota més ampla

Els jugadors de l'Sporting celebren el triomf davant la lamentació de l'albinegre Seuntjens
Els jugadors de l'Sporting celebren el triomf davant la lamentació de l'albinegre Seuntjens / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
14 d'octubre 2024 - 19:26 Actualitzat: 14 d'octubre 2024 - 23:08

El Castelló ha vist com l'Sporting de Gijón remuntava el partit que tancava la novena jornada de Segona Divisió, l'avança en la classificació i frena l'excel·lent ratxa dels orelluts com a visitants. El porter dels albinegres, Gonzalo Crettaz, ha evitat una derrota més ampla.

Després d'una eixida en tromba de l'equip asturià, l'equip de Dick Schreuder ha pres el control de la pilota. No obstant això, cap dels dos equips especulava i la possessió canviava ràpidament de bàndol pels errors de precipitació que cometien els equips buscant la porteria contrària.

El primer gol del partit ha arribat en el minut 20, quan el local Gelabert ha rebutjat malament de cap i li ha deixat la pilota en safata a Mamah, que ha ficat la cama per a colar la pilota lluny de l'abast del porter de l'Sporting. Minuts després, l'àrbitre ha anul·lat per fora de joc el que hauria sigut gol de l'empat marcat per a Otero i des d'eixe moment, i fins al final de la primera part, l'Sporting ha gaudit de diverses ocasions molt clares de gol.

Ocasions que han continuat en l'inici de la segona part, quan Gonzalo Crettaz s'ha convertit en un mur. Però el porter hispanoargentí no ha pogut fer res quan, després d'una combinació entre Nacho Méndez i Dubasin, el primer l'ha driblat i ha marcat de tir creuat.

El Castelló ha frenat un poc el vendaval blanc-i-vermell i ha començat a acostar-se també a la porteria local forçant diversos serveis de cantonada seguits, però ha sigut l'equip de Rubén Albés el que ha trobat el premi des del córner. Centrava Cote al segon pal on Dubasín, de cap, ha posat la pilota a la vora de l'àrea xicoteta perquè Diego Sánchez rematara enmig d'un mar de cames per a donar la victòria al seu equip.

També et pot interessar

stats