Taules en el primer partit de pretemporada del Llevant

L'equip granota ha empatat a un gol contra l'Stoke City de la segona divisió anglesa

Brugué, en una acció del partit
Brugué, en una acció del partit / Twitter @LevanteUD

El Llevant ha començat la pretemporada amb un empat contra l'Stoke City de la Championship, la segona divisió anglesa. Cantero ha avançat els granotes en la primera part, però l'Stoke ha aconseguit restablir la igualada en la represa.

En un partit sense moltes ocasions de gol, Cantero ha avançat els de Javi Calleja en l'equador de la primera part, aprofitant un refús del porter anglés. Femenias ha evitat l'empat poc abans del descans, però Cárdenas no ha pogut fer el mateix en la represa, i Campbell ha marcat el definitiu 1-1.

El Llevant tindrà una nova prova per a seguir la posada a punt la setmana que ve. El rival serà el Nottingham Forest, de la Premier League anglesa.