Tres valencians i dos groguets, en la llista de la selecció

Lusi de la Fuente ha citat Pau Torres, Ferran Torres, Alejandro Grimaldo, Álex Baena i Yeremy Pino per als duels contra Dinamarca i Sèrbia

La llista de De la Fuente per als compromisos de la Lliga de les Nacions
La llista de De la Fuente per als compromisos de la Lliga de les Nacions / RFEF

Tres jugadors valencians i dos futbolistes del Vila-real han entrat en la convocatòria de Luis de la Fuente per als dos pròxims compromisos de la selecció espanyola en la Lliga de les Nacions. Pau Torres (Aston Villa), Ferran Torres (Barcelona), Alejandro Grimaldo (Bayer Leverkusen) i els groguets Álex Baena i Yeremy Pino estaran disponibles per als partits que Espanya disputarà contra Dinamarca i Sèrbia, el 12 i el 15 d'octubre, respectivament.

Pau Cubarsí, Pedro Porro, Mikel Merino, Álex Baena i Álvaro Morata són les novetats en la llista, en què destaquen les baixes d'Unai Simón, Robin Le Normand, Rodri Hernández, Dani Olmo i Ayoze Pérez en la davantera. Respecte a l'última convocatòria de finals d'agost, la gran absència és la del valencianista Pepelu.

La selecció, que va empatar en la primera jornada de la Lliga de Nacions a Sèrbia i va golejar Suïssa en la segona, disputarà els primers partits en territori espanyol des que es proclamara campiona d'Europa a Berlín. El dissabte 12 d'octubre s'enfrontarà a Dinamarca a l'estadi Roca de Múrcia, i tres dies després rebrà Sèrbia al Nuevo Arcángel de Còrdova.

Mosquera, Javi Guerra, Diego López i Pablo Cuñat, amb la sub-21

Hui també s'ha donat a conéixer la convocatòria de la sub-21 per als últims partits de la fase de classificació per a l'Europeu d'Eslovàquia de 2025. Santi Denia ha convocat els jugadors del València Cristhian Mosquera, Javi Guerra i Diego López, i el porter valencià del Cartagena Pablo Cuñat.

Espanya s'enfrontarà al Kazakhstan el dijous 10 d'octubre a les 20:30 hores a l'Estadi Municipal de La Línea de la Concepción i cinc dies després, el dimarts 15 d'octubre a les 17:00 hores, rebrà Malta a l'estadi Nuevo Mirador d'Algesires.

També et pot interessar

stats