Victòria patida contra el cuer (2-1)

El València recupera el seté lloc en la Lliga després de derrotar els andalusos a Mestalla

Els jugadors del València celebren un dels gols
Els jugadors del València celebren un dels gols / Ana Escobar (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
02 de febrer 2024 - 18:45 Actualitzat: 03 de febrer 2024 - 16:06

El València CF ha aconseguit la tercera victòria consecutiva en la Lliga a Mestalla, després de derrotar amb més faena de la prevista el cuer, l'Almeria (2-1). L'equip blanc-i-negre, que recupera momentàniament la setena posició en la classificació, s'ha avançat amb dos gols d'Hugo Duro i Iaremtxuk en la primera part, però ha acabat demanant l'hora contra un rival batallador. 

El partit ha començat amb un esglai per al València. L'exgranota Gonzalo Melero ha perdonat el 0-1 en una acció claríssima després d'una gran contra conduïda per Leo Baptistao. I en l'acció pràcticament posterior, Hugo Duro ha inaugurat el marcador, amb el seu desé gol de la temporada. I en la segona arribada a l'àrea contrària dels de Baraja, ha arribat el segon. Iaremtxuk, de cap, ha batut Maximiano per a encarrilar el triomf local. Però l'Almeria no s'ha donat per vençut i ha seguit acostant-se a la porteria defesa per Mamardashvili. De fet, Èdgar ha aconseguit batre el georgià, però l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha anul·lat la diana per unes mans del jugador andalús. 

L'avantatge ha relaxat en excés el València, que ha eixit adormit en la represa. Això ho ha aprofitat l'Almeria per a retallar distàncies amb un gol d'Arribas. I encara hauria pogut ser pitjor, si no haguera sigut per la gran intervenció de Mosquera, que ha evitat l'empat de Ramazani. Aquest avís ha fet reaccionar els blanc-i-negres, que han pogut tornar a ampliar distàncies després d'un penal comés per Centelles sobre Diego López. L'àrbitre no ha apreciat res en directe, però el VAR l'ha avisat perquè vera una manotada clara sobre el valencianista, que l'ha obligat a abandonar el terreny de joc. Però Pepelu, que fins llavors havia marcat les quatre penes màximes que havia llançat, ha enviat la pilota al pal. 

La incertesa s'ha tornat a apoderar de Mestalla, que veia com la renda era mínima i els andalusos no es donaven per vençuts. Ramazani ha tornat a tindre l'empat en una contra, però el seu llançament no ha trobat porteria. Els minuts anaven passant, el resultat no es movia i els nervis anaven en augment. El València ha reclamat un altre penal per unes mans clares d'un jugador visitant, però l'àrbitre no ha volgut saber res. Tot i que s'ha patit més del compte contra el cuer, els de Baraja han sumat un nou triomf que els permet recuperar el seté lloc.  

També et pot interessar

stats