El València aconsegueix la permanència

L'equip blanc-i-negre s'ha salvat a falta de dos jornades perquè acabe la Lliga F, després de derrotar 3-1 el Sevilla

Les jugadores del València celebren und els gols
Les jugadores del València celebren un dels gols / LaLiga

El València jugarà en la Lliga F per dihuitena temporada consecutiva. L'equip blanc-i-negre ha aconseguit la permanència en la màxima categoria del futbol femení espanyol a falta de dos jornades, després de derrotar el Sevilla per 3-1 a l'Antonio Puchades.

El partit s'ha resolt en la primera part, quan l'equip de Jesús Oliva ha marcat tres gols. Ainhoa Alguacil, Marina Martí i Ivonne Chacón n'han sigut les autores. En la represa, les andaluses han aconseguit retallar distàncies tot i que han jugat els últims vint-i-cinc minuts amb una jugadora menys.

El Llevant s'endú el duel contra el Vila-real

Els altres dos equips valencians en la Lliga F, s'enfrontaven entre ells en la jornada 28. I el duel autonòmic ha acabat amb una victòria del Llevant per 2-1, que permet a les granotes continuar somiant amb la tercera posició, que dona accés a jugar la prèvia de la Lliga de Campiones la temporada que ve. En canvi, les groguetes continuen en zona de descens i ara estan obligades a sumar almenys tres punts en les dos jornades que queden per a salvar-se.

Alba Redondo i Paula Fernández han marcat els gols llevantinistes en els primers minuts del duel, i Kayla McCoy ha retallat distàncies en el tram final del partit.