LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

El València s'estrena amb victòria

Un gol de Javi Guerra dona la victòria contra el Nottingham Forest. Pepelu ha debutat i Jaume Domenech ha reaparegut

Javi Guerra celebra el gol / València Club de Futbol
18 de juliol 2023 - 22:07

Un gol de Javi Guerra en el minut 47 ha donat la victòria al València en el primer partit de la pretemporada. El duel, disputat a l'Antoni Puchades, ha permés als de Baraja començar amb bon peu els amistosos.

Un partit que ha deixat el debut de Pepelu amb la camiseta del València. Amb el 18 a l'esquena, el de Dénia ha sigut titular en aquest primer partit.

Titularitat també per a Jaume Domenech. Deu mesos després de la seua greu lesió, el gat d'Almenara ha reaparegut davall dels pals amb una gran actuació.

Baraja ha aprofitat aquest primer test per a donar minuts i rodatge a tots els jugadors convocats. De fet, ha canviat l'onze per complet en la segona part. Un canvi que ha donat els seus fruits. Només dos minuts portava Javi Guerra a l'herba de l'Antoni Puchades quan ha marcat l'únic gol del partit. Xut de Gozálbez i arreplega el rebuig el de Gilet per a marcar i deixar l'1-0 final en el marcador.

La preocupació l'ha ficada Hugo Duro, que se n'ha hagut de retirar amb molèsties.

Amb aquesta victòria, el València aprova el primer examen. Li'n queden quatre en aquesta pretemporada.