LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

El València suma un bon punt a Lezama

L'equip blanc-i-negre ha empatat 1-1 contra l'Athletic Club amb un gol d'Almeida a les acaballes del duel

Dos jugadores es disputen la pilota / València CF

La setena jornada de la Lliga F no ha deixat cap victòria valenciana, però el València ha sumat un bon punt en la visita a l'Athletic Club a Lezama. El Llevant, per contra, no ha pogut fer res en la visita del totpoderós Barça al Ciutat de València (1-4).

L'equip blanc-i-negre ha sumat el segon punt de la temporada després d'empatar 1-1 contra l'Athletic Club a Lezama en un partit en què els dos gols han arribat en el tram final. Les basques s'han avançat de penal en el minut 77 i Vitória Almeida ha restablit la igualada poc abans del final. Tot i l'empat, el València es manté cuer, a tres punts de la permanència.

El Llevant no ha pogut traure res de positiu de la visita del líder, el Barça, al Ciutat de València (1-4). L'equip granota ha sabut refer-se al gol inicial de les catalanes i fins i tot ha empatat a un amb una diana en pròpia porta de Cata Coll. No obstant això, Kika Nazareth ha tornat a avançar les visitants i Claudia Pina i Irene Paredes han ampliat la renda ja en la segona part. L'equip entrenat per Roger Lamesa es queda amb cinc punts en la part baixa de la taula.