El València suma un bon punt a Lezama

L'equip blanc-i-negre ha empatat 1-1 contra l'Athletic Club amb un gol d'Almeida a les acaballes del duel

Dos jugadores es disputen la pilota
Dos jugadores es disputen la pilota / València CF

La setena jornada de la Lliga F no ha deixat cap victòria valenciana, però el València ha sumat un bon punt en la visita a l'Athletic Club a Lezama. El Llevant, per contra, no ha pogut fer res en la visita del totpoderós Barça al Ciutat de València (1-4).

L'equip blanc-i-negre ha sumat el segon punt de la temporada després d'empatar 1-1 contra l'Athletic Club a Lezama en un partit en què els dos gols han arribat en el tram final. Les basques s'han avançat de penal en el minut 77 i Vitória Almeida ha restablit la igualada poc abans del final. Tot i l'empat, el València es manté cuer, a tres punts de la permanència.

El Llevant no ha pogut traure res de positiu de la visita del líder, el Barça, al Ciutat de València (1-4). L'equip granota ha sabut refer-se al gol inicial de les catalanes i fins i tot ha empatat a un amb una diana en pròpia porta de Cata Coll. No obstant això, Kika Nazareth ha tornat a avançar les visitants i Claudia Pina i Irene Paredes han ampliat la renda ja en la segona part. L'equip entrenat per Roger Lamesa es queda amb cinc punts en la part baixa de la taula.

També et pot interessar

stats