Ayoze, novament al rescat (1-2)

Un gol del canari en el seu retorn li dona la victòria als groguets, que es mantenen en zona Champions

Ayoze celebra el gol del triomf
Ayoze celebra el gol del triomf / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
25 d'octubre 2024 - 13:33 Actualitzat: 26 d'octubre 2024 - 16:11

El Vila-real s'ha refet ràpidament a l'entropessada a casa contra el Getafe amb una victòria més patida del que s'esperava contra el Valladolid (1-2). L'equip groguet ha sigut molt superior, però no ha tingut efectivitat de cara a porteria i ha vist com els locals empataven en l'única rematada entre els tres pals. Ayoze, que tornava de la lesió, ha rescatat novament els de Marcelino, que es mantindran una jornada més en la zona Champions.

El partit ha començat amb igualtat entres els dos equips, però poc a poc el Vila-real ha anat trobant el seu joc i ha imposat la seua suposada superioritat. Quan s'han activat els jugadors del mig del camp, com Álex Baena, Dani Parejo o Santi Comesaña, han començat a arribar les primeres ocasions de gol. I en el minut 29, Thierno Barry ha inaugurat el marcador amb una encertada rematada de cap després d'una bona assistència de Kiko Femenía. En el tram final del primer acte, Nicolas Pépé i Barry han disposat de bones opcions per a ampliar la renda, però s'ha arribat al descans amb 0-1.

El guió a penes ha canviat en la represa. Els groguets han seguit portant la iniciativa i han començat a acumular arribades molt clares per a marcar el segon. Però el pal i la falta de punteria han evitat les dianes de Baena primer i de Barry després. I tant ha perdonat l'equip de Marcelino García Toral, que ha donat vida al Valladolid. Una errada de Logan Costa ha suposat un penal, que Sylla ha transformat en l'empat en la primera rematada a porteria dels locals. El gol local no ha desanimat el Vila-real, que ha continuat generant ocasions clares, però el porter, el pal i la falta de punteria han evitat una nova diana.

Només un jugador semblava capaç de capgirar la situació, el màxim golejador de l'equip, Ayoze Pérez. I en el seu retorn a l'equip, després de perdre's els tres últims partit per lesió, no ha faltat amb la cita amb el gol. La insistència grogueta ha tingut premi i el canari ha marcat el gol del triomf després d'aprofitar una gran assistència de Baena. És el seté gol d'Ayoze esta temporada i sis d'ells han servit perquè els de Marcelino sumen punts. 

Tancar la porteria continua sent l'assignatura pendent. El Vila-real ha encaixat gol en els onze partits d'esta temporada i en suma tretze en total, sumant també els dos últims de la temporada passada. Tot i això, els groguets es mantenen entre els quatre primers de la Lliga, abans de rebre el Rayo Vallecano i l'Alabés a la Ceràmica.

També et pot interessar

stats