LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

El Vila-real B baixa a Primera RFEF

El filial groguet ha perdut per 3-2 contra el Valladolid i es queda sense possibilitats de salvar-se en l'última jornada

Ontiveros, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports @apuntesports
25 de maig 2024 - 22:32 Actualitzat: 26 de maig 2024 - 23:04

El Vila-real B no ha pogut obrar el miracle i ha consumat el descens a Primera RFEF, després de perdre per 3-2 contra el Valladolid en la penúltima jornada de Segona Divisió. El filial groguet, que ha arribat a anar guanyant per 1-2, hauria baixat fins i tot amb la victòria, perquè el Mirandés i l'Osca han sumat.

L'equip de Miguel Álvarez ha plantat cara des del xiulit inicial a l'únic equip que ja té assegurat l'ascens a Primera Divisió. Els groguets no s'han deixat impressionar per l'ambient del José Zorrilla i han aconseguit anar-se'n al descans amb empat a zero.

En la represa, Moro ha avançat els locals, però el Vila-real B no li ha perdut la cara al duel. Primer, Lekovic i després, Tasende han capgirat el marcador en deu minuts, però els altres resultats no eren favorables i la victòria els condemnava igualment a baixar. El Valladolid, més necessitat, ha pressionat en el tram final i ha marcat dos gols per a guanyar el partit i celebrar la tornada a Primera.

El filial groguet jugarà la temporada que ve en Primera Federació, juntament amb tres equips valencians més: l'Alcoià, l'Intercity i l'Hèrcules. Una xifra que podria arribar a cinc si finalment l'Oriola també aconsegueix l'ascens.